Menu
CONSULTES:
CONSULTES: 679 902 499
(Sense cronometrar, 30€ imp. incl.)

Codi ètic de Tarot El Prat

Código ético de Tarot El Prat
Paraula “ètica” ve del llatí “ethica” que significa filosofia moral. L'ètica estudia la moral i determina què és correcte i des d'aquest punt de vista, com s'ha d'actuar, és a dir, és la teoria o la ciència del comportament. A l'escola de Marilo Cassals vaig rebre una alta formació en tots els àmbits, especialment en la importància de treballar des del compromís i el lliurament.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
El meu codi ètic és la professionalitat i elb uen ús de les tècniques adivinatorias, des dels valors i la responsabilitat a l'afecte del client. En poques paraules, el respecte a la dignitat i a la intimitat de cada persona. En definitiva donar un servei transparent, sense fraus ni enganys. NOSALTRES ORIENTEM, LES PERSONES DECIDEIXEN

1. Creiem en el lliure albir. Les cartes indiquen però no sentencien.
2. Informem de les opcions, no prenem decisions.
3. Respectem les maneres de pensar i fer. No jutgem.
4. Ajudem a aprofitar i a treure el màxim partits dels potencials de l'o la consultante i de cada moment.
5. Detectem les possibles dificultats i busquem solucions i maneres per evitar-les i/o superar-les.
6. Utilitzem un llenguatge clar i adequat. CONFIDENCIALITAT…
7. Confidencialitat de la informació.
8. No utilitzarem en cap cas, ni directa ni indirectament, la informació en benefici propi. RESPONSABILITAT…
9. Només les accions i decisions de la persona consultante poden modificar el seu futur.
10. Tindrem un preu establert prèviament, definint el servei que donarem.
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Tarot El Prat amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: dolorsserrano_8@hotmail.com.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de www.tarotelprat.com.


Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: dolorsserrano_8@hotmail.com.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat