Menu
CONSULTES:
CONSULTES: 679 902 499
(Sense cronometrar, 30€ imp. incl.)

Per què consultar-me?

¿Por qué consultarme?
Descobreix els avantatges del meu Tarot
 
Et dono una razónde perquè has de conèixer la meva tarot
 
 Perquè mes allà de les consultes predictives és un tarot terapeutico emocional que pot ajudar-te en aquests moments difícils de la vidaen que et trobes  perdut.  Amb el meu tarot puc ajudar-te en:
Com afrontar la teva vida, dubtes de la teva identitat, problemes de la personalitat, falta d'autoestima, pors, tristesa, angoixa, depressió, solitud, sentiments..

No dubtis a contactar amb mi si t'asseguis identificada, contactac amb tota tranquil·litat i confiança, sóc una persona professional,adherida al codigo ètic del tarot i sóc alsolutamente seriosa i responsable.
                                                                           
 
 
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
- Perquè L'el meu tarot trobaràs respostes predicctivas i terapeuticas i en la meva trobaràs  serietat, responsabilitat, qualitat, ètica professional...però sobretot seré la teva consellera espiritual.
- Perquè sempre et diré la veritat encara que dolgui.
- Perquè mantinc un contacte amb tots els meus clients des del meu whatsApp. 679 902 499
- Perquè els meus preus són molt econòmics.
- Perquè vaig ajudar-te amb la veritat, amb responsabilitat i amb la meva experiència.
- Perquè el meu tarot és diferent, perquè vull ajudar a les persones i arribar a tots els ricones on existeixi una persona que em necessiti.
- Perquè sóc experta en prediccions amb dates exactes per setmanes i mesos i especialitzada en reconciliacions de parelles.
- Perquè amb el meu tarot ti ajudaré en l'amor, treball, divorci, creixement personal, recuperació de l'autoestima  i alliberament de les pors... 

 
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Tarot El Prat amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: dolorsserrano_8@hotmail.com.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de www.tarotelprat.com.


Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: dolorsserrano_8@hotmail.com.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat