Menu
CONSULTES:
CONSULTES: 679 902 499
(Sense cronometrar, 30€ imp. incl.)

El Tarot de Dolors al Prat

El Tarot de Dolors en El Prat
Des de la meva infància vaig sentir que tenia un do especial, que vaig ser desenvolupant amb els familiars i amics fins a consolidar-me com a vident tarotista professional.
 
M'he especialitzat en temes emocionals i prediccions amb dates exactes per setmanes i mesos. Tinc experiència en tallers d'ajuda mútua, Teràpia de parelles, trastorns psicològics. Bloquejos, pors i autoestima...
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
El Tarot és una eina molt útil en la nostra vida si fem un bon ús.
 
El meu tarot va més enllà de la predicció o la futurología, la meva tarot és per excel·lència aprofundir en el desenvolupament i creixement personal amb l'objectiu de  sintonitzar a l'individu amb la seva essència i identificar i ajudar a resoldre bloquejos, pors i altres patrons de conducta que dificulten la seva realització integral.
 
Experiència:
 
Més de 15 anys com tarotista
 
Cursos aprèn a tirar les cartes des del primer dia...
 
Cursos aprèn a ser la teva pròpia tarotista
 
Xerrades evolutives sobre tarot i teràpia.
 
Experiències
 
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Tarot El Prat amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: dolorsserrano_8@hotmail.com.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de www.tarotelprat.com.


Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: dolorsserrano_8@hotmail.com.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat